Jag får ett ryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyck!

Jag blir så jävla förbannad!!!!!!!! Fy fan säger jag! Nu har jag ju fått min telefon! Glöm de kan jag säga!!!!  Tänker inte ha en sämre mobil en den jag hade! Går ju för fan inte ens filma utan att de skrålar!!!!  Så nu ska jag skicka in den!!! Blir så jävla förbannad alltså! VArför ska de bara krångla??? jag orkar inte! Tänker fan inte ge mig förens jag får tillbaka en sån telefon som jag hade!! kan dom bara glömma!

DRa åt helvete med precis allt och alla just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fan!

ONOFF MORA ÄR SÅÅÅÅÅ DÖDA! HATAR ER MED HELA MITT HJÄRTA! JAG KOMMER ATT GÅ VIDARE MED DETTA!!!!!!!!


Snart smäller de!

Jajjamen! Nu har jag hittat utbildningen jag vill ha! OCH CSN STÖDJER DEN :D yes! Förhoppningsvis kanske till och med arbetsförmedlingen kan betala den! JAg vill ju verkligen detta också! Jag är inte som alla andra! Varför ska man hålla på med sånt man inte brinner för? Helt betydelselöst! Som jag alltid sagt, Jag ska antingen jobba med djur eller så ska jag stå på scen! Annars kan någon lika gärna skjuta mig för jag är inte gjort för att göra nå annat!

I alla fall så måste jag flytta härifrån i så fall! Tråkigt (HAHAHHAHAHHAHHAHAHHAA) jag som VERKLIGEN INTE vill härifrån ;) hahahhahah! Ska bli så gött! de är ju ändå minst 1 år! Hoppas att jag trivs så bra där att jag inte heller vill flytta tillbaka hit :) Och ja, eftersom de är inom hundar så får ju Abusa följa med hon också :) kan inte bli bättre!


I morgon (eller idag kanske man ska säga) ska jag i alla fall få min efterlängtade mobil! Eller ja, jag blev då lovad de i alla fall! Får väl se om jag får ta i med hårdhanskarna!!! Ska bli gött att slippa den här uråldriga mobilen i alla fall XD fyfan, kan knappt skriva ett sms på den!!

Tänk om min studio hade funkat fortfarande dååååå! Har så många låtar jag vill spela in! Men jag får väl önska i julklapp om inte annat..

Nej, nu ska jag förflytta mig till sängen och slå på en rulle tror jag!

See ya fuckers!

Förbannad!

Ja men hallå igen då!

Då var man förbannad igen.. Kommer aldrig någonsin handla på ONOFF igen! Finns inte en möjlighet!!!
Orkar inte ens skriva allt! Men kort och gott så lovade dom att jag skulle få min tele för ca 100000000onde gången idag men ja, de hade ju såklart inte kommit!
Kommer den inte i morgon så ska jag fanemej bombhota stället! Eller i alla fall skriva en insändare!

Jaja, idag har jag och Sandra Engström varit inne i mora och käkat kebabtallrik :D mums! Sen for vi hem och hämtade hundarna och åkte upp till ätjärn en sväng :) mysigt de :)

Ska nog ta fram lite kött så vi kan äta lite grillat i morgon! lägga i marinad redan nu :D smaskens!

Finns inte ord för hur mycke jag längtar tills jag och Emsie sitter på planet till Thailand! Ska bli så underbart att komma dit igen och träffa alla människor där! Underbart! Banglaroad längtar efter mig ;) i promis :P
De första jag ska göra är att ta med Emelie och gå ner på banglaroad, gå in på "köp en, få en" och hälsa på Bum och co :) sen ska de bära av till grabbarna på "Grabbarna grus" :)
De kommer att bli AP kul :D

Ikväll ska jag som sagt göra marinad och lägga i köttet sen ska jag städa lite.. Ser ut som ett bombnedslag här.. Inge kul att städa men skönt efteråt :)


Hej hopp för denna gång då :)

Puss

Sommaren slut?

Eller den kanske kommer nu?
Ofta lixom..  Nu kommer värmen som man har väntat på hela sommaren.. Perfekt alltså!!!

Ikväll kommer de fler och hämtar kattungar. Skönt att dom får bra hem allihopa i alla fall :)

Nej nu ska jag sammsuga.. Hörs!

RSS 2.0