GRATIS SMS :D

Skiiit bra sida! man får hur mycke sms som helst GRATIS :D

http://www.smsking.se/

FÖRLÅÅÅÅT!


Måste jag verkligen säga :P Har iiinte varit duktig på att uppdatera inte XD Har inte skrivit sen i början av Thailandsresan!

Thailand var de absolut roligaste jag har varit med om i alla fall! går inte ens gämnföra med allt hemma! Fest i sverige? de är fan inte ens förfest i Thailand XD
Har träffat så mycke underbara människor!
Dom första 5 dagarna höll jag på att dö av hemlängtan, seriöst, har aldrig gråtit så mycke någon gång. Men ja, som jag och Malin konstaterade "så länge vi håller oss fulla så går allt bra" :P sagt och gjort! Vi var i Thailand 16 dagar och vi var nyktra 3 av dom :P
Just de, de var nyår i Thailand när vi var där.. I Thailand har dom vattenkrig dagen före och på själva nyårsafton. Jag lovar och svär att ni aldrig har varit med på ett vattenkrig! Inte en ända människa gick torr, inte någonstans! Vattnet var överallt! Inne på hotellet, gator, barer, ÖVERALLT :D De var ju ingen idé att sminka sig när man skulle ut så de fick bli vattenfast maskara samt pengar och mobil i en plastpåse! Men fysatan va kul de var!

Sen då? Jo, jag kom hem och skulle vara med i Idol som jag sett fram emot så mycke........ Men ja, allt sket sig. Så nu får jag väl "ladda" till Idol 2010, om de blir nått.. Skulle inte förvåna mig om de inte skulle bli nå...
Inte nog med de så fick jag ett väldigt oväntat besked om att jag inte skulle vara ledare i fotbollskolan?! Pappa frågade Broman i vintras och då frågade han både till mig och Malin, och han svarade att vi var självklara om de blev någon fotbollskola överhuvetaget. Sen ringer Malin och frågar om jag ska på möte?! Öh, nej?!
Blev hur förvånad som helst så jag ringer upp farsan och han ringer broman. Broman säger att Linda hade frågat före mig? ÖÖÖÖÖÖH? Men Malin då liksom? Var ju för fan farsan som frågade till oss två?
Ja, broman lämnade löftet att han skulle höra av sig för de var inte ens säkert att de skulle bli någon fotbollskola..
Men han hörde inte av sig och som den rättvisans man jag är så ringde jag upp fanskapet och fråga va fan han håller på med! Då säger den jävla lusen att Sonny har frågat Malin LÅNGT före pappa ringde.. VILKEN FÖRBANNAD JÄVLA LÖGN!!! Så ja, jag gjorde de jag brukar göra i de läget någon ljuger mig rätt i ansiktet! Skällde!
Nej, jag är så jävla besviken! Går fan inte en dag utan att jag tänker på hur jävla orättvist behandlad jag har blivit! Jag kan till och med högt och tydligt säga att de är så jävla dålig stil! T ex Malin, hon har ju för fan i helvete jobb! De har inte jag!! Hur fan kan man bara vara så vidrig mot en annan människa? Hur fan kan man??  Jag var ju helt säker på att jag skulle få jobba där, de var dom ända säkra pengarna i sommar!  Nej fyfan säger jag bara! Och INTE EN JÄÄÄÄVEL ÄR DE SOM HJÄLPER MIG HELLER!!!!!!!!!!! dra ända åt helvete med er!

Bra, då fick jag ur mig de också!

Va ligger föst på listan nudå? Joo, de blir lite peace and love med en massa fest och mys med brudarna. Sen blir de hem och fixa, fixa och åter fixa.
Sen ska jag dö tror jag, men är inte helt säker...........

Nej, nu blev jag på dåligt humör, så jag skiter i detta!

RSS 2.0