4 dagar kvar!

Jajjamen! 4 DAGAAAR! Hel otroligt! Nyss drömmde man om att vinna finalen, Nu är de 3 dagar kvar till jag och Malin sticker till värmen :D

Här ska vi bo i alla fall :)



Skapligt nice eller hur? ;)

Rummet



"Karta"

Royal paradise alltså ;)



Just de ja XD säger en sak bara. Ni som bjuder på huset nu måste vara IQ-befriade! Haha fan till att skämma ut sig!

Nej, nu ska jag göra mig i ordning för att åka in till mora. Ska ta en spruta till idag nämnligen :D

Hejdå


Thailand 9 dagar kvar!

Nu känns allt tungt.. Budet är tillbaka taget.. (dålig stil om ni frågar mig! Ofta man lägger ett bud innan man bestämt sig) Blir väl en till visnings så småningom.
Känns lite osäkert just nu med andra ord.

Men nu till en roligare grej! SJälv har man ju hittat ett gäng som ska till Thailand samtidigt som oss :D 5 killar och 5 tjejer :D verkar vara skit trevliga :) En av grabbarna sjunger fruktansvärt bra! ska tvinga han att sjunga duett där nere! hehe. Nej men allvarligt.. Han låter som en världsartist!
Samma som sjunger har typ varit guid i Thailand också så han lovade att jag och Malin och ev Emelie ska få följa på alla möjliga äventyr :D spännande!

Så nu är man taggad till tusen kan jag lova!! Ska fråga Sanna om hon vill färga min utväxt och kanske göra lite mörkblonda slingor :D vi får se :)

Ska bli så jäääävla kul!

Nej, nu blir de till att börja packa snart!

Hörs!


Lydnadsträning och upppiffning av hus

Dagen började med att jag vaknade av att min kääära hund lååg och tuggade på någonting.. Jahapp, de är väl säkert nån plastgrej eller något annat som har legat och skräpat någonstans, NEJDÅ! De är väl helt självklart att hon har haft ner nosen i min väska som var öppen 1 dm och hittat PASSET!!!!! Asså, hur läglig får man bli? Så i morgon bär de av till polisstationen för att firra ett nytt.

Idag har jag och Abusa tränat lite kontakt och fot.. Går ganska bra igen, men jag tror att hon ska börja löpa snart. Hon är skapligt intresserad av allt som luktar och beter sig allmänt konstigt.  Hoppas att hon börjar snart så kanske vi får de överstökat innan jag far till Thailand.

Sen var jag ner till huset och fixade gardiner osv. Visning i morgon! Spännande måste jag säga :D Får hoppas att de är många som kommer! De är 5 anmälda i alla fall :)

Håller på att leta lägenheter osv i mora, med ganska gott resultat :) Ska bli så fruktansvärt gött att flytta till Mora! Vi börjar bli skapligt less på att åka fram och tillbaka hela tiden! Närmre till alla våra kompisar :)

Nej, nu ska jag titta på "Rocky 3" och försöka sova lite :)

18 dagar kvar!

Godnatt!

Bajs också!

Den här dagen började ju VERKLIGEN bra! Jävla idiothund!

Hejdå!

Emelie, Irene, Sandra, Benjamin och Lily Rose!

Tog mina prylar och stack in till Emelie idag! Skönt att få göra nå kul :)
Sandra är hemma från England också så de var full rulle där hemma med 1 liten 3 månaders Lily och en 4 årig Ben :)

Precis när jag kom hann jag bara hälsa på Sandra sen for hon, Irene och Lily för att handla.. Och som den natur människa jag är så erbjöd jag min svengelsk talande vän att åka lite madrass bakom hundarna, De nappade Ben på direkt!

De knappt nå snö på vägarna så då kom Emelie på den briljanta idén om att vi skulle gå till en näraliggande fotbollsplan.
Sagt och gjort. Vi knallade dit och ja, eftersom fotbollsplanen var täckt med 50 cm snö så var de bara att börja pulsa :P
Men mitt på planen fans ett skoterspår så de var ju tur i alla fall :P annars hade inte jag orkat springa som jag gjorde :P

Balto betedde sig som en unghund :P istället för att dra så lekte han antingen med Abusa eller med sitt eget koppel :P
så vi kopplade av han från "spannet" så fick min "vuxna" flicka dra själv :) och HEJJ va de gick :) Första vändan sprang jag de fortaste jag kunde och Abusa sprang som bara den.. Hörde balom att Ben höll på att skratta igäl sig :P Jag förstod inte först varför men när vi skulle vända igen så förstod jag haha, Han så ut som en liten snö gubbe stackarn :P Men han var liiika glad för de :)
Han fick åka några vändor sen blev både jag Emelie och hundarna helt slut så vi börja gå hemåt.


Benjamin och Abusa påväg hem från åkturen.



När vi kom hem så försökte vi oss på miniskidor men de var lite för svårt för Ben (och Emelie HAHA :P)

Sen gick vi in och spelade lite spel på datorn.. Jag skulle hjälpa Ben men de slutade med att han förklarade för mig :P Riktigt smart grabb de där :)

Sen kom Sandra, Irene och Lily hem :) Då blev de korvståganoff och golvmys :)


Lily  (världens sötaste lilla flicka) mitt på golvet i köket :)

Jag satt på golvet och gosade med Lily och Emelie och Ben Byggde med lego som Mormor Irene inhandlade tidigare.


Emelie hjälper Ben (eller snarare , Ben hjälper Emelie :P)


Benjamin och Emelie


Världens sötaste Lily Rose


Irene byter på Lily. Har inte varit med om en gladare bebis! Grät typ 2 gånger när jag var där (5-6 timmar)

Ja, Va ska man säga om denna dag?
- Heelt underbar! Världens underbarase ungar och riktigt kul att träffa Sandra som man inte gör varje dag! Och sen har man ju ALTID lika kul med Emelie också!!

Ska göras om!


Godnatt med er mina käära käära läsare!

26 dagar

Ska precis slänga igång I robot, tänkte jag skulle försöka somna till den.
Har suttit och spelat alfapet med Glenn och Malin på Blip tills nu :) Malin gick ur lite tidigare så de var bara jag och Glenn som spelade på slutet. Ägde han totalt måste jag ju också tillägga ;)

Nu är de bara 26 dagar kvar till vi sticket ifrån detta skitland :P Ingen snö, bara sol och bad :D 2 veckor, de är fan lång tid de :)

Föresten, är de någon som vet hur man skaffar gästlösen till bloggen? Har försökt men de verkar inte fungera..  Tråkigt att man ska behöva ha sådant men ja, de är ju bara att dom som vill läsa frågar mig om lösenordet sen :) Och ja, med mina läsarsiffror får jag väl inte en lugn stund när de börjar funka ;)

I morgon blir de träning med Abusa, träning med mig och ev en trip till Mora med Morsan :) Mycke som ska inhandlas nu innan Thailandsresan :)


26 dagar kvar och jag dör av längtan!


Hejdå nolifers :P

Översikt.

250 läsare idag ;) de ni :D Fett med nice, Uppdaterar snart.


SOVA TACK!

Kunde inte sova förens kl 05.00 och så gick jag upp 09.20 .. Är helt död om jag ska vara ärlig.
Har varit nån gubbe och besiktat huset nu.. De var nå avlopp vi fick lov att fixa. Men de gör väl Olle :P han brukar ju hitta lösningar på alla sånna där problem :) får hoppas om inte annat :)

Vill bara att allt ska vara klart! vi vill bara här ifrån nu! Ja och till er som går runt och snackar så kan jag ju säga JA vi ska flytta till Mora! Nu har ni nå mer att snacka om på macken! Jag är inte dum, jag fattar att ni är här inne och läser! Egentligen tycker jag inte att ni har någonting på min blogg att göra men ja, jag har inget att dölja! Förstår inte va de är ni tycker är så intressant med mitt liv.. Men jaja, skit samma! Slipper er snart! SÅ JÄVLA SKÖNT! kommer INTE sakna er en sekund!

Förstår inte hur man kan lägga ner så jävla mycke energi på att lägga sig i andras liv. Har man inte nog med sitt eget? har ni ett tråkigt liv? Trivs ni med att göra andra illa?
seriöst, jag hade hellre varit Britney Spears alltså! Hellre paparazzi än kärringarna i Våmhus!



Godnatt

Till salu!

Sån skylt står de utanför huset nu.. Tycker faktiskt inte att dehär är så kul .. Men men, Ska ju flytta till Mora och de känns ju gött i alla fall! Tänker inte stanna en sekund för mycke i denna håla! Jag kan erkänna att jag är mycket svag för Våmhus i de gröna.. Finns inget vackrare än Våmhus på sommaren.. Men sen då? vad döljer sig på djupet? Människorna som bor här har inget annat för sig än att lägga sig i andras liv. Jag brukar inte bry mig men de är ju för fan äckligt hur folk håller på! Shit, undrar vilka som har ett liv överhuvetaget!!
Nej, nu orkar jag inte med itta nå mer! Så ja, nu flyttar vi till Mora! Inte för att de är nå bättre där men där är de i alla fall större!!
Närmre Malin och Emelie är ju ett fruktansvärt stort +! Tänk att få vara med dom riktiga vännerna som aldrig förändras och som man alltid vet vart dom står. Underbart!

Idag är de 4 mars och de är precis en månad tills jag och Malin far till Thailand! Inte utan att man blir lite nervös.. Men de kommer bli ap-kul :) Bara att komma in i Engelskan så är allt lugnt för mig i alla fall :)
Tänk att få vara där och inte bry sig ett skit om någon annan än sig själv :) Underbart alltså.. Undrar när jag kände den känslan sist :S måste ha varit flera år sen..
De första jag ska göra när jag kommer dit är att packa upp sakerna, byta om för att sedan gå ner til baren och beställa in en iskall öl! Tända en cigg och flyta bort i värmen!

Hmms, nu ska jag leta med ljus och lyckta efter en lägenhet i Mora.. Någon som vet nån marklägenhet som antingen ska säljas eller hyras ut?


Puss och hej

RSS 2.0