Verkliga drömmar.

Ibland kan man ha så otroligt verkliga drömmar. Inatt hade jag en sådan och jag ville inte vakna. Helt sjukt att jag kan känna som jag känner egentligen. Men ja, va ska man göra? Man kan ju inte styra över känslorna tyvärr. Kan inte låta bli att tänka "tänk om". Nej, Nu får de bli ett slut på dehär. Mår inge bra av de ändå. Varför, varför utsatte jag mig själv från första början? För att jag inte hade styrka nog att låta bli! En jävla tönt är vad jag är :P Men ja, skit samma, överlever väl!

Första advent var de igår också. Lite snö fick vi på de. Inte mycke sim ligger kvar men bättre än inget! Mera tack!!

I torsdags kom Malin och Emelie på besök för vårat årliga bak! Lussebullar, Pepparkakor, knäck och julchocklad :) Mycke skratt blev de i alla fall! Allra mest när Emelie Räknade fel på hur mycke mjöl de skulle vara i lussebullarna XD Degen var ingen deg kan jag ju informera om.. Och vi stod och diskuterade om hur vi skulle kunna forma en deg som är lika lös som mjölk till lussebullar! Så kommer Malin in i samma veva. Trodde jag skulle dö av skratt där ett tag. Emelie hade i alla fall räknat fel på 1 liter mjöl haha!
Sen kom Oscar och som ni kanske vet så är inte han heller normal i huvudet :P Han bakade allt utom lussebullar. Har aldrig varit med om att någon har bakat en hund? Och alla dom här gubbarna: :D :S ;( osv.

Nej, nu ska jag forstsätta och julstöka. Sen ska jag dra till Cicco och klippa lite klor på bumsan :)
Förhoppningsvis så vill mamma skjutsa mig till mora så att jag kan köpa färg också! Behövs!


Ny design på bloggen? Ja, snart :)

Kramar!

Kass jag är!

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera måste jag erkänna! Inte för att de har hänt så mycke :P
Har fått igång studion. Tänkte jag skulle hinna spela in i alla fall 3 låtar som Mormor ska få på en skiva i julklapp!

Tack Eva för att jag fick ett Bloggaward av dig! Sånt värmer alltid!

Nu tänkte jag att jag skulle ta en långis med hundarna. Sen blir de nog till att städa lite. Ev skulle Maria komma och mysa ikväll :) titta på lite film och äta godis :D


Hare så bra!

RSS 2.0