Onsdag

Idag är jag om möjligt ännu mer förbannad. Jag känner mig så fruktansvärt lurad så de finns inte ord till de!
Skickade iväg ett mail till min personalchef för nån dag sedan och fick svar idag. Jag skrev att jag vill ha ersättning för dom timmar jag är anställd på men som jag inte har fått. Jag har fått 3 tider på 2 månader.. Detta innebär att jag tjänar mer på att vara arbetslös. Som sagt så fick jag svar idag där han skrev att han pratat med lönekontoret och enligt dom var jag nollanställd. Hur fan kan man nollanställa någon utan att säga någonting? De är ju för fan helt sjukt! Då har man ju inte en sprotslig möjlighet att söka nått annat jobb eller fixa pengar på annat sätt. Då tycker dom att jag kan klara mig på 0 kr i månaden.. Nej, jag blir så jävla förbannad.
Jag kommer att säga upp mig. SKIT TRÅKIGT men va fan ska jag jobba för om jag får mer pengar av att vara arbetslös? Finns inte en anledning! Nej, jag känner mig förd bakom ljuset! 
Slutverdering: Jobbarkompisar och allt annat är helt underbart med McDonalds men när de kommer till deras system och hur dom behandlar sina "anställda" så är dom högsta hönsen stora jävla rövhål!


Tror att de kommer vara som de alltid har varit i denna blogg. Jag skriver bara när jag är förbannad. Men å andra sidan så brukar de vara roligare att läsa om folks olycka :P

Ska snart ta Abusa och gå en promenix med Camilla! Ska bli mycket trevligt! Har inte sett människan på hur läge som helst! Och vi brukar kunna snacka i timmar :) ska bli supermysigt :)

Kanske skriver mer ikväll!

Hörs


Tisdag!

Jag är så sjukt trött. Hade bara kunnat lägga mig ner och sova i 100 år eller nått. Är inte riktigt kry.
Har fått schemat för april nu. BARA helg! Toppen! Jag blir så jävla förbannad! De första dom sa var att man skulle säga när man kan och inte kan jobba.. Jag sa att jag helst inte vill jobba helg eftersom att min kära sambo jobbar i norge och de är den enda tiden vi har tillsammans. Nu jobbar jag varje helt i hela april. Fyfan säger jag bara! Blir de inte bättre så får jag antingen lov att sluta eller ofra min sambo för de är ingen idé att vara tillsammans med någon om man inte träffas!  TACK MCDONALDS!

Jag har ju sån jävla otur också.. Utbildningen jag ska gå kommer inte att börja förens nästa år. JIPPI liksom.. Hade jag sökt innan årsskiftet så hade jag kunnat börja nu i Januari. Så de känns lite pissigt men vafan, jag ska i alla fall gå utbildningen och de är huvudsaken. Och om jag ska vara arbetslös fram till de får vi se.. Som sagt så funkar de inte att jobba varje helg...

Funderar på att ta ner sängen och måla golvet inne i sovrummet. Behövs kan jag säga! Och fint kommer de att bli :)

Nej, nu skäller hundarna ute så har inte tid att sitta här mer. Hörs senare kanske!

Kramis
 


Just ja!

Jag har ju en blogg också.. Har inte skrivit på hur länge som helst! Ska försöka få ändring på de!

Har i alla fall hittat utbildningen jag vill ha! Ska utbilda mig till hunddagisföreståndare och hundinstruktör. Har anmält mig och allt ät i princip klart :) känns otroligt kul! Man får behörighet att starta eget också :)

Idag kom Jessicas och Niklas son till världen! Lilla Elton. Han är otroligt söt och jag är världens lyckligaste gudmor!
Har för tillfället deras hund Ellie här :) Hon är så go så! Just för tillfället är hela flocken ute i hundgården :) Känns så otroligt skönt att ha en hundgård som är över 100 kvadrat som dom får vara i när de är så här fint väder! Senare ska jag ta med dom på en långis! Just nu ska jag dega lite innan jag ska ta mig i kragen och städa! Behövs efter helgens bravader!

Har fått lyssna på resultatet av mitt "körjobb"! Är väldigt nöjd måste jag säga :) Men producenten var väldigt duktig på att få fram de bästa av mig också :) Får vi se om detta leder till nå mer :) hoppas hoppas!

Funderar på att göra lite mörka slingor i mitt hår.. Eller knallrött underhår :P Vet inte.

Eller såhär kanske?




Nej, nu ska jag vila lite sen blir de en långis!


Som sagt, Grattis Jessica och Niklas till den största dagen i erat liv :) <3


Kramar


RSS 2.0