Rösta på Silver!!

Silver blev en av dom utvalda och fick vara med i fototävlingen!!!

Gå gärna in och rösta på BILD 14

http://www.hundonline.se/foto.asp













Hej och hopp!

Har gruvat mig för att sätta mig och skriva. Vet inte ens vad jag ska skriva..
Frisk och kry igen! Får se hur länge det vara.. Inget kul att vara sjuk!! Får lov att ha med mig kylväska till jobbet, hur mobbat är inte de då?! haha!
Jobbar ju från 05-14 om dagarna.. skapligt trött när man kommer hem!! Men har färgat Malins hår idag så jag har inte tuppat av ännu :P

Torsdag.. På Torsdag är det begravning uppe i hudiksvall. Kommer att bli en gråtfest vill jag lova! Och jag ska sjunga. Eller i alla fall försöka! Jag tror att jag klarar det. Jag hoppas då de! Kommer inte att bli lätt men jag vill verkligen sjunga för Morbror-Jan! <3

Jag har faktiskt allt klart för mig nu :) Förutom att man inte vet hur länge man har jobb. Just nu har jag året ut. HOPPAS så innerligt att jag får ännu mer!!! För då ni! Då skulle allt bli så jääääävla bra!! Utbildningen börjar i april :) Efter de kan ni kalla mig Hundinstruktör/hunddagisföreståndare/hundpsycholog :D Love it!!

Efter de då? ja, förhoppningsvis, om jag håller mig frisk och att inget annat kommer i vägen så kanske jag söker Idol.. Ett jävla tjat på alla ;) nejdå, gör det helt för mig själv i så fall. Får se helt enkelt.

Så många tankar som far runt i huvudet.. Jobbigt att se alla andra må bra och lyckas!!! Men va fan, Antar att man får vara glad för deras skull.. En dag kanske jag också blir lycklig. Fullt ut. Men känns som att den chansen är millimal!

Nej, nu ska jag äta sen dö i sängen tänkte jag!

Hörs!











RSS 2.0