Mora?

Japp! Mora here we come! Fan va gött att slippa alla dessa vältalande tanter! Gött att vara med mina absolut bästa vänner! MALIN OCH EMELIE<3


Thailand = 37 dagar kvar <3

Kommer de vända?



De är jag fan inte så säker på! Fan va jag är trött på dehär! Säger upp mig från detta snart!!!!!!!

Dra åt helvete med ALLT!!!!!!!!!!!

Klappat och klart!

Sten ringde idag. Han berättade att jag kska få uppträda i Thailand! Fan va kul alltså! Han känner någon tjej där som jobbar som underhållare på krogar och resturanger! Och ja, han frågade henne och jag hade kunnat få sjunga nån kväll och hon svarade jätte glatt ja :D Fan va nice de känns alltså! Tänk att få komma till ett annat land och ställa sig på scen :D inte utan att de känns lite nervöst :P Nejdå, jag är fan mer nervös för att hon ska hämta oss vid flygplatsen i Phuket.. Min Engelska är lite ringrostig för tillfället eftersom de var ett bra tag sen jag snacka med någon. Men de brukar i och för sig lossna efer någon minut :) Bara att säga att man inte är så bra så blir hon i alla fall inte besviken om jag skulle vara urdålig :P

Sen sa Sten att han kanske kunde fixa så jag slapp stå i kö på Idolutagningen ;) "du platsar att stå i finalen av idol" sa han  också :O! (lite att ta i om jag får säga min mening)" Asså, ursäkta mig men detta går alldeles för fort för mig :P Men de är väl bara att haka på tåget nu när de värkar gå åt ett bra håll :)

Ska bli fett grymt att stå på scen och se Malin sitta och hinka drinkar medans jag sjunger :D och sen efter jag är klar så blire PARTY :D

Just nu ÄLSKAR jag mitt liv alltså! Allt flyter på som ett vackert vattenfall! Tänk att jag lever i min dröm! Tänk om jag får jobb i Thailand?



Dreams are coming true




Nej nu ska jag lägga mig i sängen och fantisera om hur jävla underbart de kommer bli i Thailand!

Godnatt från eran kära Lina


Hockeyturnering!



Har varit hemma hos Malin från kl 16.00 idag :D
Jag, Emelie, Sofi och Malin har haft Hockeyturnering på x-boxet! Fan va kul de är alltså! DE ÖNSKAR JAG MIG I FÖDELSEDAGSPRESENT :P

HV71 - Malin
Frölunda - Emelie
Luleå - Lina
Modo - Sofi

:D

Malin vann seriespelet! Sen blev de slutspel men då lämnade Frölunda/Emelie in WO! Synd för Malin och Emelie som hamnade i final innan Emelie gav upp XD men bättre för mig, jag menar, nu kan dom ju inte mena att dom ska spela final! nu blir de omspel i slutspelet, Alltså ska jag denna gång ÄTA Malin :P

Nej men, ja, fan va kul kvällen har varit alltså! Hoppas att de blir fler gånger!!!

Nu ligger jag i sängen och ska ta fram "Eclipse" och läsa lite :) Sofi Ligger brevid och sussar som en liten prinsessa (A)
Snart är de sportlov för skolfolket också! Vilket betyder - Mer sällskap till mig :D


Nu blire läsning för heela slanten!

Godnatt mina älskade läsare :)

De förvånar mig inte!

Nu mina kära läsare ska ni få något att bita i!

Fredag = Fest
Kvällen: Började hos Malin med god mat och trevliga människor. Wasa och sen hem! Kanonkväll verkligen!

Lördag = Fest
kvällen : Skulle egentligen inte ut men ja, de blev ändrade planer när Malin ringde och sa att hon skulle pimpla 2 dagar i rad :) Klart man blev sugen :)
Maria kom och jag övertalade såklart henne att följa! Vilken kväll lixom! Alla brudar samlade :D
De var skit trevligt på wasa verkligen! helt underbar kväll! Träffade en gammal kompis som skulle ha efterfest och man är ju inte sen att tacka ja.. Hamnade på stormyren och där blev de robert gustavsson klipp på youtube :) sköjj!

Sen ringer Olle och säger att de har hänt igen! Asså, du är ta me fan helt otrolig! Du kommer aldrig bli tillsammans med Olle så du kan lägga ner! Han älskar mig och bryr sig inte ett skit om dina förbannade lögner! Jag trodde att de räckte med att du stal min mobil, jag menar, hur dum i huvudet är man om man snor sin bästa kompis mobil? de är inte bara dumt, de är för fan sjukt! Jag vet inte varför du håller på, jag vet faktiskt inte va du vinner på att ljuga för allt och alla! Men nu är de slut på de. Jag förlåter dig inte den här gången! 1000000000000 gånger räcker tydligen inte! Nej, nu vill jag inte ha NÅGONTING med dig att göra! ALDRIG!

Öjj, föresten, jag tror att jag är bisexuell, NOT! jag raggar inte på krogen! jag är sån, jag är sån som syns, hörs och vill vara med på allt!
Jag citerar Emelie "i så fall raggar du på tjejer också"
visst, vill ni ta de som att jag raggar på er så fine, men jag hoppas att jag inte gör er besvikna när jag säger att NEJ, jag raggar inte på er!!



Ja, de kanske märks att jag är förbannad/besviken.. De är jag, verkligen. Jag kan ta skitsnack till viss del, Jag brukar faktiskt inte bry mig, men när en så nära vän gör någonting sådant så rasar min värld (för 100:onde gången) jag pallar bara inte med nå fler lögner/svek från dig nu.



Hade jag inte haft hundarna nu så hade jag fart in till Emelie eller Malin.. Vill inte vara själv ikväll. Men Jimmie kanske skulle komma.



Nej, nu ska jag avsluta detta med att dra av några väldigt kloka ord "Folk kan inte förändras"


Godlkväll!


Trött

Jag fattar inte.. Jag sover 8 timmar varje natt/morgon.. Men ändå är jag död som en oljeskadad säl.
Orkar inte med detta längre! Vill ha ett normalt dygn!

Min helg då?
Mjaa, jag har tagit de lugnt hela helgen! Igår blev de en sparktur med hundarna! Skojj faktiskt :)
Blir nog en sparktur ikväll också! Ska bara se så jag får ha sparken som är lånad :)

Håller på att fixa med mitt program till studion också.. Fattar mer och mer :)

Vet att jag är tjatig men fan va jag längtar till jag och Malin tar resväskorna och åker till Thailand :) Håller på att titta efter kläder som jag ska köpa innan ;)
Någon som har nå tips om vart man kan köpa sommar kläder nu? :P


Nej nu ska jag göra lite mat!

Hörs! Puss

Lalala

Har spelat in en refäng åt några killar som rappar! Skit bra text enligt mig.

ni kan lyssna på

De är den tredje låten :)

http://www.myspace.com/krissrapp


RSS 2.0