Bleeding Love

Idag har jag spelat in Bleeding love. Blev faktsikt bra till slut :) Men dock är jag för blyg för att lägga upp den på youtube! Kanske ett klipp ifrån den :P

Pappa ringde i morse och frågade om hemsidan också. Ska bli riktigt kul att fixa IFK Våmhus hemsida :) den dom har nu är ju från bronsåldern! Men de ska vi få ordning på :)
Skällde ut farsan om varför dom ska ha dit lars kristers.. Alltså till Våmhus festen. Fattar inte att dom vann. Men de är kanske bara för att jag inte begriper mig på den sortens musik. Visst finns de väl bra dansbandslåtar, men de är ju dom som är remixade :P haha
Nej, dra dit ett rockband eller nå som de är lite drag i istället!!!! Nej, pappa säger att de lönar sig att ta dit dom för att dom är så billiga och dom drar massa gubbar och tanter xD Vi tjänar så på de säger han! Jaja, jag får väl ha en egen rockkonsert på andra planen jag då ;) you´re going down lars kristers! hahaha ;)

Nej nu ska vi va snälla mot dom med ingen smak ;)
Jag hade hellre sett perkennets där istället! Dom är ju fan bättre till och med! Sjunger inte lika falsk som dom i larskristers! Fast de är ju farsans förtjänst ;) Nu menar jag ju gamla goda perkennets när jag var 10 år.. Då var de en hel hög med i de gänget :)

Jag som bara tänkte skriva några rader xD Nej, nu ska jag duscha sen försöööka sova!

Kramar från eran Lina ;)


Tvärt om?

Fan va jobbigt de är med hundar som är i trottsåldern! Abusa är helvild just nu.. Var upp i skogen och gick en promenad vid 14 tiden idag. Jätte fint var de! Och så Abusa sen då!
Släpper lös henne och hon börjar ju springa och hoppa omkring som en tok. Helt okej för mig. Men däremot gillar INTE matte när Abusa börjar spåra allt som gått utanför skoterspåret. Jag säger -NEJ med arg röst. Visserligen slutar hon ju att spåra men istället springer hon runt, hoppar och är riktigt nöjd med att hon gjort någonting som man inte får. Sen då, jo, när jag börjar träna "fot" med henne så är ju jag på tipptopp humör. Jag springer, hojtar och shoar för att få hennes uppmärksamhet. Va gör hon då? jo hon går 1 m bakom och ser helt uttråkad  ut!! vill  poängtera att hon gick "fot" exemplariskt för 1 ½ månad sen! Men just nu är matte den tråkigaste människan i världen hur hon än gör.. Nejdå, så illa är de inte. Men hon kämpar liiika mycke som mig för att vinna ledartiteln! Men sorry Abusa, you´re going down ;)


Mitt liv just nu då.. Ja, jag gick och la mig 09.00 i morse och så vaknade jag 11.30.. Och ändå kan jag INTE sova! börjar bli less alltså! Men snackade med morsan idag i alla fall och hon tyckte precis som jag att de blir skola till hösten. Då hinner jag ordna upp allt annat innan!

Finns inte ord för hur mycke jag längtar tills jag och Malin sticker till Thailand!! Ska bli så JÄVLA gött alltså! Ska ligga och slööa hela dagarna i solen med en drink i handen! De är livet de!

Kan ju vara snäll och rekomendera en riktigt bra sida btw :) jag som har så otroligt många läsare måste ju göra reklam ;) haha www.rovdjursjakt.com 

Nej, nu ska jag sova! varesej jag vill eller inte! - bra inställning Lina, fortsätt så ;)

Kraam 

Sömnen?

Va fan ska jag ta mig till?
Igår stängde jag ner msn osv och slängde igång my name is earl. Låg och tittade på de från 03.00 till 09-30. Sov till 16.45! Känns ju lagomt kul lixom! Gick med Abusa kl 09.00 så henne gick de ingen nöd på i alla fall. Hon sov som en stock när jag vaknade!
Måste allvarligt söka hjälp för detta! Sömntabletter eller liknande. Måste få fart på dygnet igen! Börjar bli deprimerad.
Har provat tamefan allt!

Just nu sitter Oscar brevid mig och spelar cs :) Jag sitter här och har allmänt tråkigt! Ska gå en super duper lång promenad med Abusa snart!

I helgen har jag inte en aning om vad jag ska göra. Kanske blir krogen? de var ju faktiskt ett tag sen!
Vill att den där sten ska höra av sig angående Thailandsresan. Börjar att bli lite fundersam! Vill ha allt klart så man inte behöver tänka nå mer på de!

Uscha. Ser verkligen inte fram mot en somnlös natt! Orkar fan inge mer! Ge mig ett natt jobb!

Nej nu blir de promenad!


Hjärtat stannade!!

Har varit en lugn helg. Tog några öl igår framför tv:n. Lyckades somna 00.30 och vakna klarvaken kl 03.30.. Kul liv lixom. Sen Bar de av upp i skogen med Miló. Man hade väl som vanligt inga förväntningar (Ingen idé att ha några så slipper man bli besviken om de inte blir nå)
Släppte lös Mille och han for runt som en tok. Ner i grytet, up igen, och sen ner igen och så stannade han där.. Gick väl 10-15 min och Olle började titta uttråkat på mig eftersom vi inte ens hörde Miló under jord.
Sen från ingenstans (eller ja från hålet) tittade de upp en räv. Olle stod ca 3-4 meter ifrån öppningen. Helt ljudlöst skuttade den iväg och olle slänger iväg ett skott som resulterar i att räven inte längre kan använda alla sina 4 ben. Nu har jag inte en anning om va han heter med en polare till lasse stod lite längre bort och fick på ett bra skott på räven. Där låg den och allt gick inom loppet av 15 sek. Vi gick fram och där låg en jättefin räv! Kan man inte få ha dom som husdjur? :P haha nejdå! Men en uppstoppad hade suttit fint ;)
Till slut kom Miló upp och fick ruska på räven han så duktigt skrämmde fram.
For och kollade några fler gryt också men dom var rätt livlösa. Jag var pissblöt och någon fick lov att sätta igång men maten hemma så jag gav upp där. Men inte grabbarna. Dom fortsatte och jag vet inte om de gick bra eller dåligt. Eller jo, de gick bra. Miló fick en riktig rävkontakt och då menar jag RIKTIG! De var de possitiva, De negativa är att han ligger sönderbiten med svullna ögon brevid mig nu, trött som en död säl! Men de är smällar man får ta! Miló är en riktig tuffing, de är matte som inte fullt är lika tuff :P
Han blir i alla fall kvar hos matte inatt. Måste ha han under lite uppsikt nu när han är lite trasig. Han sover så sött under mitt täcke.

Nej men slutligen får man väl säga tack för en spännade och givande jakt. Miló har nog aldrig varit nöjdare, och en nöjd hund får en Matte att vara stolt!

Lite bilder :)


Olle väntar med spänning


Jordspår efter räven


Som ni ser så är de inte de roligaste att jaga räv med Miló, Han har exakt lika färg som räven. Men denna gången träffade dom rätt djur :P


Svårt att knäppa när inte Miló vill vara still med räven :)


Milo med räv


Lite kul var de också när Lasse hittade sitt spätt som varit borta :P


En riktigt trött Miló


Nej, nu blir de film och sovning (om de går).
Får hoppas att Miló är bättre i morgon.

Godnatt babes!


Städa städa städa

De är precis va jag ska göra om en liten stund. Slänga på lite musik och köra så svetten rinner! sen blir de en dusch :)
Helgen närmar sig och jag ska ta de lugnt.
Blir till att storhandla i morgon (förhoppningsvis) Sen blir de en massa aktiviteter med vovvarna! Ska bla göra ett fusk MH-t Ska bli kul och se hur Abusa klarar sig :)

Fan va jag läntar tills vi ska åka alltså! Just nu känns de till och med som om jag skulle klara flygresan :P
Fick Q10 av morsan, Betakaroten ska tydligen förstärka pigmentet :) Får väl hoppas de i alla fall..

Ska börja skriva en lista redan nu på va jag ska med mig. Bättre att börja för tidigt en för sent. Då lär jag ju knappast glömma någonting i alla fall :P

Emelie var här igår :) mysigt! Hon spelade in "Soulmate". De blev ett mycket lyckat resultat! Får väl se om jag får klippa ut ett klipp och lägga upp :)
Sen när hon hade åkt så redigerade jag hennes inspelning och sen ställde jag mig och spelade in "st elmos fire". Gick väl sådär.. Men har redigerat den och den är en klar fil. Sitter btw och lyssnar nu :P Svår låt de där asså. Men den blev helt okej (SJÄLVKRITISK)

Nej, nu får LATA Lina inte dra ut på de nå mer! NU blir de städning och GUD va kul de ska bli (NOOOOOT)

Puss


FAN VA JAG LÄNGTAR!!!

Nu har jag fått veta att de kanske kommer 4 filmer till!!!!!!!!!! FATTA! Jag kommer inte behöva gå utanför dörren ;) haha nejdå! Men seriöst! Jag såg nyss på trailern till "new moon" och till "eclipse" och till "breaking down" GISSA VAD SOM HÄNDER I "breaking down"!!!!! dom får en bääääsis :D om de är som de ska i alla fall :P Jag är ju lättlurad också men men :P

Ska bli riktigt gött att åka till Thailand också :D Sten ringde idag och berättade massa :) Nu väntar jag och Malin på klartecken sen blir de till att boka hotell :D niiice niice!
Tänk dig, gå upp 10 på morgonen, lägga sig vid poolen och avnjuta första drinken :D jag kommer INTE att vara nykter en ända dag ;) Malin kanske kör nån torr dag men INTE jag ;) hon får väl om inte annat ta hand om mig då :P

Känns gött att Abusa ska vara hos Sofi Emilsson också! Där vet jag att hon kommer få de superbra!
Bara hon inte blir blyg :( Hon brukar bli de när hon inte är hemma. Så när hon är nödig så går hon undan och gör sina behov istället för att gnälla :/ Men men, De är ju bara att Sofi gör så att Abusa får förtroende för henne :)
Hon gillar ju Sofi väldans mycke redan nu så (fast de gör hon ju med alla :P)

Fan, önskar jag skulle kunna hjälpa min älskade vän.. Så jobbigt att se/höra dig sådär ledsen gumman min! <3 Hur än långt ifrån de låter så lovar jag att de kommer att ordna sig! Jag finns här dag som natt, morgon som kväll, sommar som vinter, höst som vår! Ja jag finns alltid här för dig!<3

Jag då. Jag kan som vanligt inte sova.. Ska till doktorn och be om sömntabletter snart! Måste få fart på mitt dygn! Spelar ingen roll om jag skulle vara uppe ett dygn.. Skulle inte kunna sova ändå! Skit konstigt men så är de!
Sen ska jag kolla om de finns nå platser kvar på folkhögskolan.. Bättre än att bara vara hemma i alla fall!

Nej fy fan, nu ska jag försöka att sova!

Gonatt med er :)

Förlåt :P

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen :) Hoppas att ni har överseende :P

Vad har hänt? Ja, Abusa kan i princip Apport nu :) gött att ha fått de överstökat :)

Har haft/har Twilight feber xD Har lyssnat på "New Moon" på ljudbok nu också så nu har jag bara 3&4 kvar :)
Kan ju inte säga att jag längtar tills de är slut! LOVE IT!!!!
Spännande var de också! Bella måste åka till Italien för att rädda Edward och HON KLARAR DE :) här lämnar vi inga hemligheter ;)
Dessutom har familjen collins röstat om Bella ska bli vampyr eller inte ;) De blev ja ;)
Och de gulligaste är nog att Edward har friat till henne :D Har laddat hem "Eclipse" fast nu måste jag lyssna på Engelska :) men de ska väl inte vara några problem :)

Seriöst. Jag har fan inget mer att skriva :P får bli en uppdatering sen :Þ

Hej hej


Twilight feber!

Vet i fan va de är för fel på mig. Har sett filmen 10 gånger minst och då överdriver jag inte! Tycker att den är AS bra!!
Den går på bio ikväll :) funderar skarpt på att gå och kolla :D 
Den är ju bara 2 timmar lång haha :P men jag kan seriöst titta på den oavbrutet i en hel dag! 
Nej, jag ska fan gå antingen idag eller i morgon!!

Gick och la mig kl 06.00 i morse efter att jag hade gått med Abusa. Vaknade kl 14.15 av att Malin ringde. Gött att sova 8 timmar i alla fall. Abusa sov som en stock också så jag kastade ut henne på gården så hon fick kissa lite. Nu har hon gått och lagt sig igen! Hon är lika slö som matte idag :) Göttans de ;) Ska ta en långis sen bara jag har vaknat till liv.

Jag har kommit på att jag bara går här hemma och väntar på att någonting ska hända..Men de kommer de ju inte göra. Jag måste ju göra nå själv om de ska bli nå. Men är man en latmask så är man. Jag är trotts allt 20 år.. Tiden rinner iväg.

Ska i alla fall Till Thailand i Aprill. På något vis så känns de som att de kommer förändra mitt liv åt de bättre hållet. Ja, vi får helt enkelt se vad som händer. 


Nu ska jag äta lite och sen klä på mig. Sen blir de långpromenad med Abusa!

Hörs och syns, Kram Lina 

"Twilight"

Sjukt bra film ikväll igen! Tack vare brorsorna :)

Ladda hem och se "TWILIGHT" Den är i alla fall top 5 av dom bästa filmerna jag sett!


Robert Pattinson = MIIIIIIIIIIN :D

"Taken"

Jag och Jimmie såg en film igår som heter "Taken"! Skiiiiit bra verkligen! Om du inte har sett den så se till att göra de!!
Har fått filmsjuka. Satte mig och letade utan resultat nyss så då frågade jag Sonny via msn om han hade nå tips.
Ja, jag tipsar om att du ska fråga dina brorsor svarade han :P
Sagt och gjort. Ringde Jens och frågade om han hade nå tips. Förväntade mig inget svar. Fick 11 tips till att börja med haha :) alla han tipsade om var skitbra sa han! Twiligt skulle vara bäst av dom han sa så den är på ingång just nu.
"Ring om några dagar" blev slutcitatet av vårat samtal :)

Alla filmer dom har tipsat om tidigare har varit as bra så jag behöver inte ens gå in och titta på trailen till dom filmerna som dom sa nu. Annars brukar jag alltid göra de.

Skulle egentligen ut på sjön med Malin idag men de blev inget :( synd för jag ville verkligen de! Vi har fan inte umgåtts själva på evigheter. Skulle vara så mysigt att gå ut med vovvarna på sjön, grilla korv och snacka massa skit om alla :P
Men de får bli en annan gång helt enkelt. Hoppas att de blir ganska snart bara :)

Nej nu ska jag lägga mig breviid jimmie och vänta på att Twilight ska bli klar :)



Hörs och syns
Puss Lina

Korvgrillning :)

Japp! Tog hundarna och for ner på våmåbadet. Tog med miniskidor också :D Skit skojj att åka bakom hundarna! Fort går de också :D Trodde att Abusa skulle tycka att de var läskigt men inte då! Hon drar som satan :) Mycke roligare med 2 hundar faktiskt :) Ramlade 10 gånger ca men de var bara att sätta sig vid elden och värma sig :)

Jag och Jimmie hade ett vad fast nu ska vi skita i de! Vi skulle ha tävlat om vem som går ner mest i vikt på 1 månad ;) men istället ska han sova här i två nätter :P Vill inte vara själv!

I morgon ska jag ut på sjön med Abusa! Så jävla mysigt att gå där!

Ikväll blir de en kokhet dusch och sen film med täcket runt kroppen!


På ett vis hoppas jag att de är som jag tror att de är. I så fall händer de. Om de inte är så så är de nå fel med mig och de vill jag inte! HOPPAS!!


Ha en trevlig kväll!

Puss Lina

PIZZA!

Jajjamen! Blir att käka en pizza ikväll! orka stå och laga mat varje jävla dag.
Capriccosa + lök och kebab ;) göttans de :D
någon som har nå bra filmtips föresten? Ska se en sådan ikväll också är de tänkt.


Vilken statistik man har fått då ;) förr var de i snitt 7-8 st som läste min blogg. Nu är de 50-80 :) de är ju lite kul måste jag säga ;) då har man ju fler anledningar att sitta här och skriva ;)

Nej. Nu är de nog för idag ;)

Hörs i morgon babes ;)

Host, host och host!!

De verkar som om de här hostandet aldrig vill ge sig! Men jag slipper febern nu i alla fall :) känns gött!
Igår somnade jag innan 00.00 framför en film på datorn. Jag och Sofi kollade på E.T. :)
Vaknade 12 också så jag har sovit 12 timmar... Hoppas att jag kan sova inatt bara.
Ska försöka få tag i en kamera idag. Olle ska ringa Christian och fråga om vi kan låna systemkameran.

Sen ska jag ta en myspromenad med Abusa idag också! Hon är så underbar att gå långt med! drar ingenting och lyssnar hela tiden när hon är lös!
Ska kolla om jag hittar någon passande utställning också. Alla är så långt bort tycker jag :S Vi får la se. De blir väl nå de också!

Skriver mer sen!


Lina


Latmask!

Måste dra ut tummen ur röven och ta en promenad nu alltså! Men antar att jag fortfarande är slö efter febern!
Ska bli göttans värre att gå en vända :)

Ikväll blir de E.T. med Sofie! De blev lite sent igår så hon fick lov att gå hem. Men men. Ett nytt försök ikväll :)


Skriver sen!

Puss

Ny Design!!

Var på tiden!! :)RIKTIGT nöjd blev jag i alla fall.

Kan inte sova! Vet inte varför. Kanske bara för att jag vet att Emelie ska på ett plan om några timmar!
De här med att flyga eller ha folk som man känner uppe i luften är inte min grej för fem öre! :S
Nej inga sånna tankar nu Lina! De kommer gå fiiin fiiint!



I morgon ska jag i alla fall hem till Emelie med missarna och hämta mina clips som hon har köpt till mig :) 80 spänn för en hel uppsättning :O va, är de inte billigt!!?

Ska ta en långpromenad med Abusa uppe i skogen i morgon också! Ska bli fett skönt alltså! Så mysigt att gå efter skoter spåret :) Hoppas att de blir sol i morgon bara! de vore ju prima firren de! 

Nej, tro om de är dags att släcka lampan och invänta johnblund .. Känns som han redan har varit här och kastat lite johnblundpulver i ögonen på mig!


Godnatt mina kära vänner!

// Lina

Följ mig!

Följ min blogg med bloglovin

Ny dator :)

Jajjamen! Ny dator :)
Känns göttans att sitta vid denna om man gämnför med min gammla som är mer död än levande :P
Nu är de bara lite design på bloggen som fattas. Ska böna och be till Sofie :) Om jag inte får tar i den där tjejen som hjälpte Malin. Hon gjorde riktigt snyggt måste jag säga :)

Har ingen feber längre heller :D känns skiit bra!!  Fast jag hostar som en gammal ko och har ont i halsen fortfarande. Hellre de än feber! Ser saker och går i sömnen då.
Direkt jag känner min kry igen så ska jag ta itu med min hund!! Denna månad har de inte hänt mycke! Eller jo, de är de de har gjort, kanske därför man inte riktigt har hart tid över för att träna henne. Har mest varit vardagslydnad och promenader. Men ser fram emot att börja jobba med henne igen! Min lilla voffe!
Har väl börjat med lite apportering. Hon förstår mer och mer :) känns bra! Hon är riktigt smart!
Vi har bestämt oss för att anmäla oss till en apellspår i sommar.. Tror att de kan gå bra om jag ska vara ärlig :)

Nu Ringde Malin.. Hon är i självaste Våmhus och ska komma förbi härom en stund. Typ nu :P

Hörs sen!

Puss Lina

RSS 2.0