Mora - Leksand

Jajjamen! Blir till att åka in för att kolla när Leksand sänker Mora! Ska bli underbart kul! En öl ska jag fanemej ta också!
Tippa då.. Ja, jag tippar 1-6 idag. Mora har trotts allt hemmaplan så jag tror att dom lyckas lirka in ett mål. Men att de sen egentligen inte spelar någon roll var en annan sak :P

Ikväll då? Nja, de blir nog lugna gatan. De är ändå så jävla tråkigt i Mora. Helt jävla värdelöst skulle jag till och med kunna säga! Hoppas att jag hittar jobb i Norge så resan i mars blir av! Men de fixar sig på ett eller annat sätt!
Nu ska jag gå upp till mamma och lägga mig i ett bad. Kanske mysa lite? who knows ;) kanske inte blir själv i badkaret :D

Nej, skriver ikväll! kanske även lite bilder :)


Hare bra!


Fredag!



Jahapp, då var de fredag igen. Ingen utgång i helgen heller. De är så fruktansvärt tråkigt att gå ut i Mora ändå. Helt meningslöst! Ska fan dra ihop ett gäng och åka någon annanstans och festa! Hade varit roligt faktiskt :)
Nej, de bli mys i helgen! Måste aktivera min tokiga hund som har fått nöja sig med cykelturer denna vecka. Hon är helt knasig i bollen när hon inte får göra någonting så de blir väl till att spåra eller nå med henne.
Ingen Mh blev de i helgen heller. Framflyttat til den 19 ... Både bra och dåligt. Men men. Life goes on.

När pappa kommer hem ska vi i alla fall iväg och sälja mina bär som jag har blockat :) ska bli spännande att de hur mycke jag har fått ihop :) pengarna ska i alla fall gå oavkortat till thailandspengar ;)

Där kunde dom festa alltså! Finns inte ord hur mycke jag längtar tillbaka dit. Hade så jävla kul! Måste MÅSTE MÅSTE dit i mars! SKA SKA SKA dit! Eller hur Ems? ;)

Ska försöka hitta nå skit jobb i norge så att jag får jobba där i december. Skattefritt då ;) Hade suttit fint ;)
Nej, nu ska jag gå en sväng med hundarna sen ska jag nog skjuta mig. Men vi hörs sen!


Svaret på förra inläggets "sant eller falskt fråga" är: SANT!

I Kina dömdes 18 chefer i en kylskåpsfabrik till döden 1989. Detta efter att kunderna klagat på sena leveraser och dålig kvalitet.

SANT ELLER FALSKT??



Puss

En eftermiddag ute i skogen!

Svaret på förra inläggets sant eller falsk fråga är: SANT!

Lite häftigt om man kunde hoppa över eiffeltornet :P Lagomt kaxiga vi skulle vara då!

Har precis kommit hem från ett besök hos mina älskade päron.
Innan de så var jag och pappa och plockade lingon. Blev 3 hinkar idag också :) 2 plockade jag och 1 plockade farsan!
Tog lite bilder med systemkameran också men de var så mulet så dom blev ju inte riktigt bra. Men bättre än en digitalkamera i varje fall ;)










Här får ni en ny "sant eller falskt" fråga att klura på!

En fladdermus kan äta 7000 myggor under en natt.

SANT ELLER FALSKT?


Hörs senare fuckers :)






Sant eller falskt?



I fortsättningen kommer jag ha en eller flera "sant eller falskt" frågor! dom är hur knasiga som helst :P men de kanske får igång er läsare så ni kommenterar när ni går in och läser :)

Idag ska jag i alla fall med pappa och kolla upp nått nytt lingonställe :) fan, plockar man mycke så får man ju en slant ju :) inge drygt är de heller :)

Inatt drömde jag att jag fick en son, Emelie skulle vara gudmor. Han var skit söt! Jätte mörkt hår, gröna ögon. Jag ville att han skulle heta Matthew men de fick han inte för Ems så de blev en liten Taylor :) Känns as konstigt att vakna efter en verklig dröm. Jag trodde ju att jag skulle byta blöja när jag vaknade hahah! Men ja,
back to reality!

Dagens SANT ELLER FALSKT!

Om människan kunde hoppa som en loppa hade vi hoppat övet eiffeltornet.

SANT ELLER FALSKT?

Svaret får ni i nästa blogg inlägg!



Puss

Ny blogg design :)

Jaha, då har man lärt sig att designa bloggar också :P Inte särskilt svårt egentligen :) och kul är de!

Btw så har Ems också skaffat blogg nu :) www.egnersson.blogg.se 
Den har jag också designat ;)

Nu ska jag gå och lägga mig i alla fall.. Skriver mer i morgon!

Puss puss


RSS 2.0