Shit....

Snälla Lina.. Inte fortfarande????!!!!! - jo, så är de!

Design?

Gjorde Sandra Franssons derign i förrgår :) om de är någon som behöver hjälp att fixa till lite så säg bara till :) tycker bara att de är kul :)

Hmm, ja, de var nog bara de jag ville säga :)


NÅGRA AV MINA "headers" som jag har gjort :)
















 

 

 

 

 

Hare bra :) Kram

 


Tankar..

Ibland tänker man alldeles för mycke. Kan vara både nyttigt och ohälsosamt.. Tänker på vad jag ångrar och vad jag inte ångrar. Jag ångrar allt jag orsakat andra människor. Men jag ångrar egentligen inte att jag var en jobbig tonåring. Hade jag inte varit de så hade jag inte haft den erfarenhet som jag har idag.

Igår och idag har jag varit lite valpvakt till Ellie. Hon är hur söt som helst fast man har ju inte sovit många timmar inatt alltså :P hon och Abusa har busat som två idioter :P

Har nyss ätit köttfärssås och makaroner. Nu ligger jag i sängen och håller nästan på att somna. Men de ska jag inte! Måste städa känner jag. Efter de ska jag ner på ängen med Abusa och träna lite "fot".

I helgen åker vi kanske till rymdalen! Alltid lika skönt att åka dit. Rensa själen lite! Silver får jaga medans jag, Abusa och Milo ligger och myser i stugan :D



Nej, back to business..










Jag pallar inte!

Jag orkar fan inte med detta. Hur fan kan jag vara så jävla dum! Ibland står jag inte ut med mig själv!
Varför i helvete ska jag alltid försöka hjälpa alla? de drabbar 99 gånger av 100 mig själv istället!

Vad går livet ut på egentligen? Ibland tror jag fan att jag lever i en tv-show. Att allt redan är uppgjort. Att hela världen ser mig hela tiden. Att folk bestämmer att de hela tiden ska gå fel för mig. Jag fattar inte varför allt ska gå snett hela tiden. Någon som vill byta liv?
Sen dehär med utbildning, jag har letat som en jävla idiot efter dom utbildningarna jag vill ha utan resultat. Sen säger folk att man ska bara ta en utbildning, vilken som helst? Om man har en bild hur man vill att sitt liv ska se ut, varför i hela världen ska de vara så fruktansvärt svårt att ordna de då?
Nej, fyfan vilket jävla system vi har i Sverige. Jag lovar att 90% av alla som jobbar i själva verket vill göra någonting helt annat men stoppas pga att de är så svårt att antingen hitta eller bli antagen till utbildningen för de man vill. Varför kan man inte bara ha uttagningsprov till allt? kolla vem som är mest lämpad?
Nej fyfan! Jävla samhälle! Och alla jävla gamlingar som inte går i pantion den utsatta tiden? de gör ju så att ungdommar som vill in på arbetsmarknaden inte kan för att gamlingarna går i pantion vid 70 istället för 65! Nej fyfan va själviska! Skjut dom i huvudet eller nå!

Nej, just nu är inte livet på topp som ni kanske märker! Men som vanligt är de bara att bita ihop och se glad ut!!!

Hejdå! 


Ny header igen :P

Meen de är ju så kul att klippa och fixa ju :) och ännu är jag inte nöjd.

Kan inte sova för att jag har ont i halsen.. Ska göra ett försök om en stund. Idag har jag i alla fall gått en ordentlig promenad. Tyckte att jag var skyldig Abusa de eftersom jag varit slö både igår och idag. Tog lite bilder nere vid sjön :) Alltid lika skönt att gå ner dit.

I morgon ska jag fortsätta med mina fina lycktor :D Gör dom sjäv av burkar ;) Blir APSNYGGT :D och sen har mamma lovat att hon ska lära mig att göra sån där kycklig som bara hon kan göra :P

Bestämde med brorsorna att vi ska gå på bio den 30 okt också! THIS IS IT, ni vet den där filmen dom gjort om Michael Jackson. Ska bli hur kul som helst! Har sett trailern och på den så verkar den jättebra i alla fall!!

Just ja, Nu har jag och Jessica Kans bestämt att vi ska träna på lördagar! Känns jättebra! Helst för hennes skull. Jag hade inte tyckt att de hade varit kul med en nyfödd bebis som behöver massor med tid och sen en odåga till hund :P de värsta är att deras lilla mirakel kommer komma mitt i Ellies tråttsålder :S Men ja, då finns ju jag här som hjälp till dom och de känns bra att man kommer att kunna hjälpa till :) Så nu ska vi göra Ellie till världens underbaraste "storasyster" :) Blir nog jättebra! Och förhoppningsvis ska även Sofie Kans vara med på lördag också :) Och jag har inte bestämt om jag ska ha Abusa eller Silver.. Får se helt enkelt! Hur som helst så ska de bli jättekul att träffa både Sofie och Jessica :)

Nej, nu kanske de är dags att testa i alla fall? japp, nu slänger jag igång lite svensson svensson :) de kan man alltid somna gott till :)

Härrå!


Shit!

Ibland kan man undra om folk är människor överhuvudtaget! Fy satan för mäklre!

Hm, mer då?
Erik ska vinna idol. och jag orkar fan inte skriva nå mer.. Är inte på skriv humör idag...

Hörs!


RSS 2.0