Besvikelser!

Jag mår illa! Riktigt ILLA! Jag tycker att de är sånt som vänner gör för varandra. Just nu pissar du på mig. FYFAN om du ens hade förstått själv vad fan du gör! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACH!

Nerpissad

Aa, de är just de jag är nu.. Fyfan va besviken jag är. Hela mitt hjärta är helt tomt och blev de på 2 sek!



I need a miracle!

Är inte frisk ännu :/ Har varit sjuk exakt 3 veckor nu.. Snuvan kan jag ha, fine, men jag orkar inte hosta och vara döv längre :( Går på typ 4 tabletter 3 gånger dagligen + hostmedicin och nässpray!
De här förbannade locket i öronen gör mig galen!

De värsta denna helg var nog när vi lagade bakpotatis med vitlöksaromsmör med min marinadsås och fläskrile med min hemma gjorda marinad.. Ja, jag hoppas att de var gott för jag kände inte smaken :( SNYFT!!!!! Men jag har sparat kött! Så jag får se om jag lyckades!

Så min helg har inte varit särskillt händelserik. De roligaste som hände var väl att Niklas, Jessica, Elton och Ellie kom på besök en sväng! Sånt gör en glad mitt i allt elände <3

I morgon måste jag ringa arbetsförmedlingen för jag har inte fått några pengar.. Skulle fått dom i fredags.

När jag blir frisk ska jag SPRINGA in i studion :( kan inte sjunga heller, så just nu känns allt så *ÄVLA jobbigt :( De ända jag kan trösta mig själv med annars är ju just med sången.. Hade jag haft en röst nu så hade jag ju ändå inte kunnat sjunga för jag är ju halvdöv :(
Usch va jag tycker synd om mig själv. Men de får man ibland tycker jag!

Har massa gott att äta men jag vill inte slösa på de goa när jag inte känner smaken så funderar på att leva på vatten och bröd tills jag blir frisk :P haha! Nejdå!


Nej, nu ska jag släppa ut hundarna på gården eftersom jag inte kan anstränga mig utan att halft hosta upp lungorna.. Tur att man har en stor gård med staket runt om! Sånna gånger man är extra glad över de! Nog för att jag vore gladare om jag hade kunnat gå en riktigt lång och skön kvällis med dom.. men ja, nu får de vara såhär tills jag är frisk igen!



Får hoppas att mitt nästa inlägg är lite med uppåt!

Kramar


Dag 2



Som rubriken lyder så är jag inne på dag 2 av min diet. Känns helt okej än så länge! Känns gött jag vi är två som kör också! Annars hade de varit värdelöst! Vi snackade i 1 timme och 15 min i telefon idag :P har mycke att snacka om nu :P
Just nu så väntar jag på att klockan ska slå 15.00 så att jag kan äta min lunch. Kl 18 är de fotboll vilket är underbart! Då har man ju nått kul att göra och tänka på :)

Jag känner inte igen mig själv längre på vissa punkter.. Hade detta varit förr så hade jag varit så fruktansvärt förbannad! Visst de är jag nu också men inte på den nivån. De ända som går runt i huvudet är hur jävla dum i huvudet du är! Hur fan kan man vara så fruktansvärt okänslig? så kall? Hur kan man vara så ouppfostrad? Hur fan kan man snacka så sjukt mycke skit som du gör? Hur fan kan man ens leva med sig själv?
Jag finner bara ett ord. AVUNDSJUKA. DU borde göra någonting åt de INNAN DE äter upp dig innefrån!
Du är en ragata som inte ens är värd att lyssna på! Jag tycker uppriktigt synd om dig! Kan ju inte vara lätt att vara som dig! Nej, klipp dig och lev ditt eget liv om du inte har något att tillföra andras VILKET du gjort klart att du inte har!
De är när man får se sånna som dig man fattar vilket underbart liv man har och hur jävla bra man är själv!


Så, nu känns de ännu bättre :)

Nu ska jag börja kika mot min lunch ;)


Hörs!





Rikshospitalets omsättningsdiet!

Ja, som alltid så är jag dålig på att uppdatera. Tänker inte lova att jag ska bättra mig för de funkar inte :P
Vad har hänt sen sist då? Jo, jag sa upp min på Mcdonalds vilket jag INTE ångrar! Mcdonalds är inget företag, de är en gaskammare som hitler skapat :P nej, de var att ta i men allt står inte rätt till där uppe. Men jag tror att jag har fixat så att de kommer att bli bättre där i alla fall!

Börjat komma igång med tränigen med Abusa också. Känns skönt! Och allt ligger kvar och hon är sjukt peppad! De gör matte pepad också :D

Har umgåtts med Emelie massor den sista tiden <3 Känns så otroligt bra! Världens bästa kompis! Önskar att jag kunde träffa Malin oftare också men de blir nog svårt så mycke som hon jobbar! Mina favoritflickor dedär <3 :)

Appropå Malin så ska vi i alla fall göra en sak tillsammans dom kommande 13 dagarna! BANTA! Rikshospitalets omsättningsdiet står på schemat! Kommer att bli tufft men de ska göras :) 7-20 kg på 13 dagar! De är de bannemeej värt!
Bengan ska också göra den! Och om jag får som jag vill så ska vi ha en liten tävlig oss tre i mellan :D dom två som går ner minst ska bjuda den som går ner mest på en pangmiddag och öl/cider :P Vad säger ni om de brudar? :D

I helgen var Jessica hit med lilla Elton också! Så himla gudomlig<3 Han är så fruktansvärt fin! Och Jessica är så sjukt duktig mamma! Är så imponerad så jag ryser! Samma sak med Niklas! Helt underbara föräldrar bägge två!
Längtar tills vi får träffas igen :) <3


Nej, Nu ska jag äta massa onyttigheter medans jag kan :D

Vi hörs!

RSS 2.0